Pachetul inimii

cardiologie

Intr-o tara in care bolile cardiovasculare reprezinta principala cauza de deces, vizita la medicul cardiolog este foarte importanta la aparitia oricaror simptome. Centrul Medical MEMORMED vine in intampinarea nevoilor dumneavoastra cu consultatii de specialitate si o serie de investigatii medicale necesare pentru un diagnostic corect si precoce. 

  • Consultatie medic specialist Cardiologie
  • Ecografie de cord
  • EKG
  • Interpretare ecografie
  • Interpretare EKG

 

Pret standard: 300 RON
Pret redus: 139 RON!

DICTIONAR MEDICAL

Electrocardiograma (EKG,ECG) este un test ce masoara impulsurile electrice ale inimii. O electrocardiograma poate sa arate: dovezi ale maririi de volum a inimii, semne ale unui flux sanguin insuficient la nivelul inimii, semne ale unor leziuni noi sau vechi ale inimii (infarcte), probleme ale ritmului cardiac (aritmii), modificari ale activitatii electrice, determinate de un dezechilibru electrolitic, semne de inflamatie a sacului ce inconjoara inima (pericardite).
Ecografia cardiaca este o investigatie nedureroasa, neinvaziva care utilizeaza ultrasunetele pentru a crea imagini cu inima dvs. Ecografia de cord va furniza informatii despre:
 - Marimea inimii; o inima „marita” poate fi rezultatul hipertensiunii arteriale, a valvelor cardiace dificitare sau a insuficientei cardiace.
- Cinetica (miscarea) muschiului cardiac. Afectarea miscarii unei parti din muschiul inimii apare secundar infarctului miocardic sau in boala cardiaca ischemica avansata.
- Valvele inimii; ecografia cardiaca este metoda de diagnostic cea mai importanta in afectiunile valvulare sau in defectele congenitale
- Aorta: ecografia cardica este utilizata de rutina pentru a diagnostica anevrismul (dilatarea) de aorta.
- Cheaguri de sange sau tumori care se pot gasi in inima. 

Lista completa a serviciilor medicale de cardiologie, precum si informatii despre medici, puteti gasi aici.

Add a Comment

  • Formular Contact